"A++" ENERGIAHATÉKONY LAKÁSOK
Pápa, Határ utca 14-16.

A beruházásról

NAPSUGÁR Lakópark elhelyezkedése

....olyan helyen, ahol jó élni!

A NAPSUGÁR Lakópark elnevezésű projektünk Pápán a Határ utca 14-16. sz. alatti 11.425 m2 alapterületű (!) építési telken (a hosszú évekkel ezelőtt megszűnt és elbontott Fehérneműgyár/Siltex helyén) valósul meg. A Celli útról nyíló Határ utca a város ÉNY-i részén, csendes, családi házas kertvárosi lakóövezetben található, jó minőségű, széles útburkolattal, biztonságos gyalogjárdákkal, rendezett, parkosított közterületekkel.

A SPAR és TESCO bevásárlóközpontok, a Huszár lakótelepen orvosi rendelő, a Fáy lakótelepen óvoda, élelmiszerbolt, a Concordia benzinkútnál gyógyszertár, étterem szolárium gyalog is perceken belül elérhetőek. A Határ utca sarkán kialakított buszmegállóban helyi és távolsági autóbuszjáratok is megállnak, gépkocsival a TESCO körforgalomtól a 83-as főúton Győr 25 percen belül, Sárvár, Ajka és Veszprém 50 percen belül megközelíthető.

A frekventált elhelyezkedése ellenére a NAPSUGÁR Lakópark egy csendes mellékutcában épül, távol a közlekedési zajoktól és a gépkocsik légszennyezésétől.


A térképen KÉK színnel a telekhatár, ZÖLD színnel az A. épület, SÁRGA színnel a többi tervezett lakóépület látható.