"A++" ENERGIAHATÉKONY LAKÁSOK
Pápa, Határ utca 14-16.

I. ütem - PÁPA, Határ utca 16. Garázssor 1.
G03. Garázs

Elhelyezkedés
Távlati nézet
Alaprajz
EgyébBruttó m2
Garázs 17,59 m2
https://hasznalt-ingatlanok.ingatlanpapa.hu/modul/ingatlan/_files/_photo/IN3980/100/alaprajz-nagy.jpg

A NAPSUGÁR Lakópark lakásaihoz igény szerint GARÁZS is vásárolható, amelyek a lakópark belső főútja mentén külön épületekben (Garázssorok) kerülnek kialakításra. A garázsok a lakóépületektől térkövezett járdán közelíthetőek meg, A vagyon- és személybiztonságról éjszaka automatikusan felkapcsolódó térvilágítás és rögzített felvételes kamerarendszer gondoskodik.

A mintegy 18 m2 alapterületű garázsok gépkocsitárolás mellett alkalmasak kerékpár, babakocsi és egyéb tárgyak elhelyezésére, raktározására is.

A garázsok egységesen fehér színű, időjárásálló fém billenő garázskapuval szereltek, melyet távnyitóval motoros működéssel lehet ki-bezárni. A távnyitó 2. gombjával a főbejárati sorompó nyitható (igény szerint további távnyitó is vásárolható: 15e Ft/db áron).

A társasház közösségi villanyhálózatára csatlakoztatott garázsokban helyben kapcsolható világítás és dugalj továbbá kapunyitó nyomógomb kerül kiépítésre, az egyedi villany almérővel mért áramfogyasztást a közös képviselő elszámolása alapján a közös költséggel együtt kell befizetni.

Felhívjuk a figyelmüket, hogy a társasház Szervezeti és Működési Szabályzata (SzMSz) szerint: „Lakópark területére gépkocsival behajtani csak az utasok ki- és beszállása, továbbá a garázsok és a kijelölt parkolóhelyek megközelítése céljából lehet. A kijelölt parkolóhelyeket csak annak kizárólagos használati jogosultja (ill. az ő engedélyével rendelkező további személy) használhatja, az udvar egyéb részén gépkocsival várakozni vagy parkolni TILOS.”

A garázsok jogilag külön tulajdoni lapra kerülnek bejegyzésre, így a lakásoktól függetlenül forgalomképesek.

Ha ajánlatunk felkeltette érdeklődését,
az "Értékesítés" menüben letölthető ADATLAP-unkat juttassa el irodánkba vagy keresse munkatársunkat!

Bízunk benne, hogy a közeljövőben már Önt is Ügyfelünkként üdvözölhetjük!
Találja meg a legideálisabb megoldást, s költözzön Ön is ENERGIAHATÉKONY új lakásba!

   Garázsok tulajdonszerzési illetéke:

A garázs szerződéses vételára alapján
4 % tulajdonszerzési illeték fizetendő!